Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Marlenka Napoleonky

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MARLENKA international s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594071650711
Data ze dne: 26. 12. 2019


bez GMO

Popis

Nadýchaný, křehký zákusek s lahodným krémem, který nechybí na žádné tradiční arménské oslavě. NAPOLEONKY jsou vyráběny podle staroarménské rodinné receptury z těch nejkvalitnějších surovin bez použití konzervačních látek a syntetických barviv. Produkt je rovněž bez GMO.

Složení

  • margarín
  • - palmový tuk
  • - voda
  • - plně ztužený kokosový tuk
  • - řepkový olej
  • - jedlá sůl
  • - aroma
  • zahuštěné mléko slazené
  • - mléko
  • - cukr
  • - glukózový sirup
  • obohacená pšeničná mouka
  • - pšeničná mouka
  • - fumarát železnatý
  • - niacin
  • - kyselina listová
  • - vitamin B1
  • - vitamin B2
  • voda
  • cukr
  • vaječný žloutek sušený
  • med - 0,3%
  • kvasný ocet lihový
  • jedlá sůl
  • aroma - ethylvanilin
  • přírodní vanilkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 508 kcal 1 524 kcal 24 %
2126 kJ 6378 kJ
Bílkoviny 6.2 g 18.6 g 10 %
Sacharidy 40 g 120 g 44 %
z toho cukry 20 g 60 g
Tuky 35 g 105 g 50 %
nasycené 20 g 60 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.4 g 1.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak správně skladovat základní druhy potravin

Víte, jak správně skladovat různé druhy ovoce, zeleniny, pečivo i třeba vejce?…

Jakou zeleninu fermentovat?

Fermentace je ve zkratce kvašení potravin. Na zimu se vám může hodit třeba…

Výživa ve 21. století

Společnost pro výživu spořádala 23. 9. 2020 výroční odbornou konferenci Výživa…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?