Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Francouzský dresink

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
EAN: 8593837264520
Data ze dne: 1. 1. 2023



Popis

Dresink francouzský, studená emulgovaná omáčka. Emulgováo s obsahem tuku 40%.

Složení

  • řepkový olej
  • cukr
  • rajčatový protlak - 4%
  • kvasný ocet lihový
  • hořčice
  • - voda
  • - hořčičné semeno
  • - kvasný ocet
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - směs koření
  • modifikované kukuřičné škroby
  • Kořenící přípravek - obsahuje hořčičné semeno
  • vaječný žloutek
  • jedlá sůl

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
230 g
% DDD
Energie 409 kcal 940 kcal 20 %
1710 kJ 3933 kJ
Bílkoviny 0.7 g 1.61 g 1 %
Sacharidy 10.8 g 24.84 g 12 %
z toho cukry 8.2 g 18.86 g
Tuky 40.9 g 94.07 g 58 %
nasycené 3.1 g 7.13 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 2.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?