Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Francouzský dresink

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
EAN: 8593837264520
Data ze dne: 1. 1. 2023



Popis

Dresink francouzský, studená emulgovaná omáčka. Emulgováo s obsahem tuku 40%.

Složení

  • řepkový olej
  • cukr
  • rajčatový protlak - 4%
  • kvasný ocet lihový
  • hořčice
  • - voda
  • - hořčičné semeno
  • - kvasný ocet
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - směs koření
  • modifikované kukuřičné škroby
  • Kořenící přípravek - obsahuje hořčičné semeno
  • vaječný žloutek
  • jedlá sůl

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
230 g
% DDD
Energie 409 kcal 940 kcal 20 %
1710 kJ 3933 kJ
Bílkoviny 0.7 g 1.61 g 1 %
Sacharidy 10.8 g 24.84 g 12 %
z toho cukry 8.2 g 18.86 g
Tuky 40.9 g 94.07 g 58 %
nasycené 3.1 g 7.13 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 2.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?