Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Spak česnekový dressing

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Spak foods s.r.o
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595003403252
Data ze dne: 30. 8. 2017



Popis

Česnekový dressing

Složení

  • fermentovaná sója
  • ocet kvasný lihový
  • cukr
  • směs koření
  • aroma
  • jablečná šťáva z koncentrátu
  • rajčatový protlak
  • pitná voda
  • hořčičné semínko
  • maltodextrin
  • sušené odtučněné mléko
  • - probiotická kultura
  • - jogurtová kultura
  • - mléčná bílkovina
  • - mléko
  • jogurt
  • řepkový olej - 16%

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Český výrobek 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
258 g
% DDD
Energie 241 kcal 623 kcal 12 %
1010 kJ 2605.8 kJ
Bílkoviny 1.9 g 4.902 g 3 %
Sacharidy 10.5 g 27.09 g 12 %
z toho cukry 7.5 g 19.35 g
Tuky 21 g 54.18 g 30 %
nasycené 1.9 g 4.902 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.8 g 7.224 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?