Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Raciolky - sýr

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RACIO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594000094029
Data ze dne: 9. 4. 2018



Popis

Minichlebíčky rýžové s příchutí sýru

Složení

  • rýže - 78%
  • řepkový olej
  • sýrový prášek - 2,2%
  • sušená syrovátka
  • jedlá sůl
  • aroma
  • kvasnicový extrakt
  • maltodextrin
  • extrakty koření - paprika, kurkuma
  • rozmarýnový extrakt

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" je -5
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 441 kcal 265 kcal 21 %
1845 kJ 1107 kJ
Bílkoviny 8.6 g 5.16 g 13 %
Sacharidy 64.8 g 38.88 g 72 %
z toho cukry 2.5 g 1.5 g
Tuky 15.6 g 9.36 g 22 %
nasycené 2.8 g 1.68 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.5 g 1.5 g
Sůl 2.8 g 1.68 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?