Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Goody Food STEAK

12
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ALFA SORTI s.r.o., Slovensko
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586001017961
Data ze dne: 8. 4. 2019



Popis

bezmasý pokrm

Složení

  • kvasničný extrakt
  • chilli koření
  • pepř
  • E 150 - karamel - skóre 0 - barvivo
  • sušený česnek
  • sušená cibule
  • aroma
  • sladový výtažek ječný
  • sójová omáčka
  • jedlá sůl
  • rostlinné bílkoviny
  • rostlinný olej slunečnicový
  • voda
  • kukuřičný škrob
  • sojový izolát
  • sojová vláknina
  • rýžová mouka
  • - sójová bílkovina
  • - pšeničná bílkovina

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
145 g
% DDD
Energie 133 kcal 192 kcal 6 %
555 kJ 804.75 kJ
Bílkoviny 20.1 g 29.145 g 31 %
Sacharidy 3.9 g 5.655 g 4 %
z toho cukry 1.2 g 1.74 g
Tuky 3 g 4.35 g 4 %
nasycené 0.8 g 1.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.4 g 6.38 g
Sůl 1.9 g 2.755 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?