Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ostrá mexická rýže

15
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mars Czech s.r.o.
EAN: 5010034008588
Data ze dne: 7. 12. 2019



Popis

Uncle Ben's rýže - bez umělých barviv, příchutí a konzervantů. Dušená předvařená rýže dlouhozrnná, s fazolemi, kukuřicí a paprikou.

Složení

  • předpařená (parboiled) dlouhozrnná rýže - 76%
  • sladká kukuřice - 5.5%
  • rajčatová pasta
  • fazole adzuki - 3.9%
  • červená paprika - 2.3%
  • slunečnicový olej
  • papričky Jalapeno - 1.1%
  • přírodní aroma
  • jedlá sůl
  • koření
  • cibulový prášek
  • česnekový prášek
  • extrakt z kvasnic
  • bylinka

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 160 kcal 400 kcal 8 %
670 kJ 1675 kJ
Bílkoviny 3.8 g 9.5 g 6 %
Sacharidy 28 g 70 g 31 %
z toho cukry 1.2 g 3 g
Tuky 3 g 7.5 g 4 %
nasycené 0.3 g 0.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.5 g 3.75 g
Sůl 0.51 g 1.275 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nebojte se drůbežího masa a vajec!

Vysocepatogenní ptačí chřipka se sice šíří Evropou, ale kromě zdražování z…

Máte rádi utopence?

Domácí nebo kupované? Ať tak či tak, tak vždy záleží nejen na kvalitě uzeniny,…

Kontroly olivových olejů

Státní zemědělské a potravinářská inspekce (SZPI)kromě pravidelných kontrol…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?