Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené fazole v rajčatové šťávě

19
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s.r.o.
EAN: 9008684031106
Data ze dne: 20. 3. 2023



Popis

Bio pečené fazole v rajčatové šťávě. Hotový pokrm Sterilovaný

Složení

  • bílé fazole - 59,7%, z ekologického zemědělství
  • rajčatová šťáva - 40,3%, z ekologického zemědělství
  • - pitná voda
  • - rajčatové pyré - 6,8%, z ekologického zemědělství
  • - třtinový cukr - z ekologického zemědělství
  • - mořská sůl
  • - ocet kvasný lihový - z ekologického zemědělství
  • - kukuřičný škrob - z ekologického zemědělství

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
360 g
% DDD
Energie 72 kcal 260 kcal 3 %
302 kJ 1087.2 kJ
Bílkoviny 4.2 g 15.12 g 6 %
Sacharidy 10 g 36 g 11 %
z toho cukry 3.4 g 12.24 g
Tuky 0.5 g 1.8 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.75 g 2.7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?