Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chlazené těsto na pizzu

15
Země výroby: Francie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Cérélia, Z.I.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4337185496349
Data ze dne: 26. 9. 2020



Popis

Chlazené těsto na pizzu, k pečením, s htovou rajčatovou omáčkou, balenou ve skle.

Složení

  • těsto na pizzu - 67%
  • - pšeničná mouka
  • - voda
  • - olivový olej
  • - pšeničný lepek
  • - ethylalkohol
  • - pšeničná dextróza
  • - sůl
  • rajčatový základ na pizzu - 33%
  • - rajčatové pyré s malými kousky rajčat - 92%
  • - slunečnicový olej
  • - cibule
  • - sůl
  • - bylinky
  • - oregáno
  • - bazalka
  • - bílý pepř

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
600 g
% DDD
Energie 183 kcal 1 098 kcal 9 %
766 kJ 4596 kJ
Bílkoviny 6.7 g 40.2 g 10 %
Sacharidy 30 g 180 g 33 %
z toho cukry 2.7 g 16.2 g
Tuky 3.4 g 20.4 g 5 %
nasycené 0.5 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2 g 12 g
Sůl 0.98 g 5.88 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?