Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

BBQ omáčka

12
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Nestlé Česko s.r.o.
EAN: 7613287028600
Data ze dne: 19. 12. 2022



Popis

BBQ rajčatová omáčka s karamelizovaným cukrem. Studená omáčka na dochucení pokrmů. Pasterováno. Na 100 g prduktu bylo použito 185 g rajčat.

Složení

  • rajčatový protlak - 66%
  • cukr
  • kvasný ocet lihový
  • jedlá sůl
  • sirup z karamelizovaného cukru - 1,6%
  • cibulový prášek - 0,4%
  • směs koření
  • - pepř černý
  • - sladká paprika
  • - chilli
  • - nové koření
  • - hřebíček
  • kouřové aroma
  • cibulový výtažek
  • česnekový prášek

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
348 g
% DDD
Energie 112 kcal 389 kcal 5 %
468 kJ 1628.64 kJ
Bílkoviny 1.9 g 6.612 g 3 %
Sacharidy 24 g 83.52 g 27 %
z toho cukry 23 g 80.04 g
Tuky 0.5 g 1.74 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.348 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.1 g 3.828 g
Sůl 2.2 g 7.656 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?