Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hrstková babiččina polévka

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Amaranth life s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 20.11.2018


bez lepku

Popis

směs na přípravu polévky

Složení

  • čočka velkozrnná
  • čočka červená
  • fazole bílá
  • fazole adzuki
  • mrkev
  • sušená cibule
  • sušená petržel
  • amaranth hrudky
  • - amarantová mouka
  • - slunečnicový olej
  • - sůl

Alergeny

  • stopy mléka
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 366 kcal 549 kcal 18 %
1531 kJ 2296.5 kJ
Bílkoviny 21.5 g 32.25 g 33 %
Sacharidy 59.1 g 88.65 g 66 %
z toho cukry 6.2 g 9.3 g
Tuky 3.2 g 4.8 g 5 %
nasycené 0.4 g 0.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.2 g 7.8 g
Sůl 0.5 g 0.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

„Hamánek Tuňák se zeleninou a bramborem“ se stahuje!!!

Státní veterinární správa (SVS) nařídila stáhnout z trhu dětskou výživu…

Zvěřina z pohledu veterinárního dozoru

Podzim je čas nejen svatomartinského vína, husiček, ale také pochoutek ze…

Varování před masovými příkrmy pro děti

Tisková zpráva SVS:Varování před masovými příkrmy pro děti, mohou obsahovat…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?