Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Fasolka po bretonsku

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Sypex, spol. s.r.o.
EAN: 8714100890837
Data ze dne: 11. 10. 2021



Popis

Směs na přípravu breťanských fazolí. Dehydratovaný výrobek.

Složení

  • rajčatový koncentrát - 32%
  • cibule - 14%
  • cukr
  • jedlá sůl
  • kousky rajčat - 9,3%
  • mrkev
  • škrob
  • česnek - 3,5%
  • olivový olej nejvyšší jakosti z prvního lisování
  • paprika - 1,2%
  • Oregano
  • rozmarýn
  • tymián
  • pepř

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
43 g
% DDD
Energie 310 kcal 134 kcal 15 %
1299 kJ 558.57 kJ
Bílkoviny 8.3 g 3.569 g 13 %
Sacharidy 55 g 23.65 g 61 %
z toho cukry 38 g 16.34 g
Tuky 4.1 g 1.763 g 6 %
nasycené 0.7 g 0.301 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 11.7 g 5.031 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?