Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Fidorka - citron

3
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic s.r.o
EAN: 85958593
Data ze dne: 30. 5. 2018



Popis

Sušenka s citronovou náplní v šokoládě

Složení

  • cukr
  • kakaová hmota
  • pšeničná mouka
  • kakaové máslo
  • palmový olej
  • kokosový tuk
  • palmojádrový tuk
  • laktóza
  • sušená syrovátka
  • sušené odstředěné mléko
  • dextróza
  • mléčný tuk
  • aroma
  • přírodní aroma - citron
  • vanilin
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
30 g
% DDD
Energie 525 kcal 158 kcal 25 %
2197 kJ 659.1 kJ
Bílkoviny 5.7 g 1.71 g 9 %
Sacharidy 55 g 16.5 g 61 %
z toho cukry 42 g 12.6 g
Tuky 30 g 9 g 43 %
nasycené 18 g 5.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.01 g 0.003 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlinové osvěžení

Je léto, je teplo, svítí sluníčko a k tomu zmrzlina prostě patří. Kde se…

Když člověk ovlivní přirozenou evoluci…

nejen v Brně si připomínáme 200 let od narození otce genetiky. Na výstavu zve i…

Biopotravina roku 2022

Klání o nejlepší českou biopotravinu mění název jen na BIOPOTRAVINU. Přeci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?