Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vánočka

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: STANISLAV, s.r.o.
EAN: 8588006174496
Data ze dne: 28. 9. 2021



Popis

Jemné pečivo z kynutého těsta.

Složení

  • pšeničná mouka
  • voda
  • cukr
  • rafinovaný řepkový olej
  • vaječná melanž
  • droždí
  • palmový tuk - rostlinný tuk
  • řepkový olej - rostlinný olej
  • slunečnicový olej - rostlinný olej
  • jedlá kamenná sůl - 0,7%
  • mořská sůl nigari
  • sůl
  • směs enzymů - obsahuje lepek
  • přírodní aroma

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
350 g
% DDD
Energie 286 kcal 1 001 kcal 14 %
1197 kJ 4189.5 kJ
Bílkoviny 7.4 g 25.9 g 11 %
Sacharidy 48 g 168 g 53 %
z toho cukry 9.9 g 34.65 g
Tuky 6.4 g 22.4 g 9 %
nasycené 1.5 g 5.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.74 g 2.59 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?