Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Acidlo jogurt

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Rajo, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002509109
Data ze dne: 3. 8. 2017



Popis

Jogurt ochucený

Složení

  • mléko
  • ochucující složka - 16%
  • - cukr
  • - semena maku - 8%
  • - mandle - 7%
  • marcipanová pasta
  • - mandle
  • - cukr
  • - voda
  • - sirup z invertního cukru
  • - modifikovaný škrob
  • - karamelizovaný cukr
  • - aromata
  • mléčné bílkoviny
  • cukr
  • sušené odtučněné mléko
  • jogurtová kultura
  • probiotická kultura Lactobacillus acidophilus

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 16% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma jsou -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
135 g
% DDD
Energie 110 kcal 149 kcal 5 %
461 kJ 622.35 kJ
Bílkoviny 4.5 g 6.075 g 7 %
Sacharidy 15 g 20.25 g 17 %
z toho cukry 14 g 18.9 g
Tuky 3.4 g 4.59 g 5 %
nasycené 1.4 g 1.89 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.18 g 0.243 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?