Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bezlaktózový smetanový jogurt čokoládový

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002519658
Data ze dne: 28. 5. 2024


bez laktózy

Popis

Obsah tuku v mléčné složce min. 10%.

Složení

  • smetana
  • ochucující složka - 15%
  • - cukr
  • - voda
  • - prášková čokoláda - 20,3%
  • - cukr
  • - kakaová prášek
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - modifikovaný škrob
  • - přírodní aroma
  • - vanilin
  • enzym laktáza
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení 15% ochucovací složka 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
145 g
% DDD
Energie 142 kcal 207 kcal 7 %
596 kJ 864.2 kJ
Bílkoviny 3 g 4.35 g 5 %
Sacharidy 13 g 18.85 g 14 %
z toho cukry 12 g 17.4 g
Tuky 8.7 g 12.615 g 12 %
nasycené 4.9 g 7.105 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.08 g 0.116 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Počet dětí s nadváhou či obezitou roste.

Více než pětina českých dospívajících má nadváhu nebo obezitu a jejich počet…

Budeme plasty vyrábět z potravinového odpadu?

Potravinový odpad jako základ pro biologicky rozložitelné plasty – vědci z…

Hořký osud křenu: Tradiční pochutina mizí z pultů!

Podává se ke klobásce nebo pečenému masu. Letos je však křen nedostatkovým…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?