Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Jogurt Borůvkový

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ekomilk a.s.
Dodavatel: BILLA, spol. s.r.o.
EAN: 8594033402419
Data ze dne: 22. 6. 2020



Popis

Kysaný mléčný výrobek. Obsah tuku 2,7%.

Složení

  • mléko
  • ochucující složka - 24%
  • - borůvky - 50%
  • - cukr
  • - pitná voda
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - přírodní aroma
  • sušené odstředěné mléko
  • lyofilizovaná jogurtová kultura
  • kultury bifidobacterium a lactobacillus acidophilus

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 24% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 91 kcal 136 kcal 4 %
380 kJ 570 kJ
Bílkoviny 3.1 g 4.65 g 5 %
Sacharidy 13 g 19.5 g 14 %
z toho cukry 13 g 19.5 g
Tuky 2.7 g 4.05 g 4 %
nasycené 1.8 g 2.7 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?