Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt čokoláda banán

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MILK-AGRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000751309
Data ze dne: 18. 8. 2020


bez lepku

Popis

Jogurt čokoládový s banánem. Tuk: min. 7%

Složení

  • mléko
  • smetana
  • ochucující složka - min. 15%
  • - cukr
  • - voda
  • - čokoláda v prášku - 15,6%
  • - kakao - 32%
  • - cukr
  • - banánové pyré - 12,5%
  • - modifikovaný kukuřičný škrob - zahušťovadlo
  • - banánové aroma
  • jogurtová kultura Lactobacillus delbruckii subsp. bulgaricus
  • jogurtová kultura Streotococcus thermophilus
  • jogurtová kultura bifidobacterium lactis

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 15% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 139 kcal 347 kcal 7 %
580 kJ 1450 kJ
Bílkoviny 3.1 g 7.75 g 5 %
Sacharidy 12.6 g 31.5 g 14 %
z toho cukry 11.8 g 29.5 g
Tuky 7.8 g 19.5 g 11 %
nasycené 4.5 g 11.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.25 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?