Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt řeckého typu ananas - kokos

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zvolenská mliekareň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000510845
Data ze dne: 1. 12. 2020



Popis

Jogurt řeckého typu Tuk v mléčné složce min. 9,5%

Složení

  • - kokosové mléko - 5,0%
  • - koncentrát citrónové šťávy
  • - mrkvový koncentrát
  • - přírodní aromata
  • - kukuřičný škrob
  • - sušený strouhaný kokos - 5%
  • - pitná voda
  • - kokos
  • jogurtová složka
  • - pitná voda
  • - cukr
  • - ananas - 35%
  • ochucující složka ananasovo-kokosová - 15%
  • - jogurtová kultura s Bifidobacterium BB-12
  • - sušené odtučněné mléko
  • - cukr
  • - smetana

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 15% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 149 kcal 186 kcal 7 %
624 kJ 780 kJ
Bílkoviny 3.2 g 4 g 5 %
Sacharidy 13.5 g 16.875 g 15 %
z toho cukry 13.1 g 16.375 g
Tuky 9.1 g 11.375 g 13 %
nasycené 5.9 g 7.375 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.125 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?