Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt s pomerančovou složkou

18
Země výroby: Španělsko
Země původu: Španělsko
Výrobce: Lácteos Goshua S.L.U. Pol. Ind. Elordi
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20705503
Data ze dne: 5. 11. 2020



Popis

Jogurt s pomerančovou složkou. Obsah tuku v mléčné složce 4,1%.

Složení

  • plnotučné mléko
  • pomerančová složka - 20%
  • - pomeranče z odrůdy Navlina ze Sevilly - 68%
  • - cukr
  • - kukuřčný škrob
  • pasterovaná smetana
  • cukr
  • sušené odstředěné mléko
  • jogurtová kultura Streotococcus thermophilus
  • jogurtová kultura Lactobacillus delbruckii subsp. bulgaricus

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
135 g
% DDD
Energie 104 kcal 141 kcal 5 %
437 kJ 589.95 kJ
Bílkoviny 2.6 g 3.51 g 4 %
Sacharidy 14.2 g 19.17 g 16 %
z toho cukry 11.9 g 16.065 g
Tuky 4.1 g 5.535 g 6 %
nasycené 2.6 g 3.51 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.08 g 0.108 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?