Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurtové smoothie

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Holandia Karlovy Vary a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20105983
Data ze dne: 10. 12. 2019



Popis

Jablko, pomeranč, banán s kulturou Bifi.

Složení

  • mléko
  • ovocná složka - 20%
  • - cukr
  • - jablka - 20%
  • - pomerančová dužina - 12%
  • - banánová dřeň - 10%
  • - pomerančová šťáva - 9,3%
  • - jablečná šťáva - 8,7%
  • - přírodní aroma
  • - koncentrát citrónové šťávy
  • mléčná bílkovina
  • jogurtová kultura
  • kultura Bifidobacterium a Lactobacilus acidophilus

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
230 g
% DDD
Energie 94 kcal 216 kcal 5 %
393 kJ 903.9 kJ
Bílkoviny 3.2 g 7.36 g 5 %
Sacharidy 13 g 29.9 g 14 %
z toho cukry 12 g 27.6 g
Tuky 3.1 g 7.13 g 4 %
nasycené 1.9 g 4.37 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.23 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?