Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hustý tradiční jogurt

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002514769
Data ze dne: 24. 7. 2019



Popis

rajo Jogurt s kulturou Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium lactis čokoládový. Tuk 6%.

Složení

  • mléko
  • smetana
  • ochucující složka - 20%
  • voda
  • cukr
  • čokoláda v prášku - 26,5%
  • cukr
  • kakový prášek
  • škrob
  • koncentrát citrónové šťávy
  • výtažek z vanilky Bourbon
  • sušené plnotučné mléko
  • jogurtová kultura
  • kultura lactobacillus acidophulus
  • kultura Bifidobacterium lactis

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 20% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
145 g
% DDD
Energie 119 kcal 172 kcal 6 %
496 kJ 719.2 kJ
Bílkoviny 2.9 g 4.205 g 4 %
Sacharidy 13 g 18.85 g 14 %
z toho cukry 12 g 17.4 g
Tuky 6 g 8.7 g 9 %
nasycené 3.3 g 4.785 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.15 g 0.2175 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?