Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Smetanový jogurt

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002525345
Data ze dne: 28. 5. 2024



Popis

Smetanový jogurt karamelový. Obsah tuku v mléčné složce min. 10%.

Složení

  • smetana
  • ochucující složka - 17%
  • - cukr
  • - voda
  • - mléčný karamel - 7,5%
  • - glukózový sirup
  • - slazené kondenzované mléko
  • - cukr
  • - voda
  • - škrob
  • - karamelizovaný cukr - 1,5%
  • - přírodní aroma
  • - koncentrát citrónové šťávy
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení 17% ochucovací složka 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 145 kcal 289 kcal 7 %
605 kJ 1210 kJ
Bílkoviny 2.9 g 5.8 g 4 %
Sacharidy 14 g 28 g 16 %
z toho cukry 14 g 28 g
Tuky 8.4 g 16.8 g 12 %
nasycené 5 g 10 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.13 g 0.26 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Pečeme levněji a kvalitněji!

Pečeme levněji a kvalitněji! 10 triků, jak nahradit drahé vánoční suroviny.…

Vánoční koření jako domácí lék

Užijte si Vánoce ve zdraví! Koření, které používáte do cukroví, má nečekanou…

Mikuláš a Barborka: Zdravá nadílka s respektem k tradici

Svatá Barbora a svatý Mikuláš patří k nejvýraznějším postavám českého adventu.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?