Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tradiční jogurt - jahody

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zvolenská mliekareň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000512634
Data ze dne: 14. 1. 2020



Popis

Tuk v mléčné složce nejméně 3% hmot.

Složení

  • jogurtová složka
  • - mléko
  • - smetana
  • - sušené odtučněné mléko
  • - jogurtová kultura
  • ochucující složka jahodová - 15% hmot
  • - cukr
  • - jahody - 30% hmot.
  • - pitná voda
  • - kukuřičný škrob
  • - citrónový koncentrát
  • - přírodní aroma
  • - koncentrát z černé mrkve

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 15% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
180 g
% DDD
Energie 95 kcal 171 kcal 5 %
398 kJ 716.4 kJ
Bílkoviny 3.2 g 5.76 g 5 %
Sacharidy 13.8 g 24.84 g 15 %
z toho cukry 13.3 g 23.94 g
Tuky 2.8 g 5.04 g 4 %
nasycené 1.7 g 3.06 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.18 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?