Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kandovaný pomeranč s čokoládou BIO 90g

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Everest Ayurveda, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8004718710161
Data ze dne: 23. 1. 2018


bez lepku

Popis

Kandovaný pomeranč politý čokoládou.

Složení

  • pomerančové kousky
  • třtinový cukr
  • fruktózový sirup
  • voda
  • čokoládová poleva
  • - kakao
  • - třtinový cukr
  • - kakaové máslo
  • - vanilkový extrakt

Alergeny

  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků(2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
90 g
% DDD
Energie 446 kcal 401 kcal 21 %
1865 kJ 1678.5 kJ
Bílkoviny 4.77 g 4.293 g 7 %
Sacharidy 53.5 g 48.15 g 59 %
z toho cukry 48.6 g 43.74 g
Tuky 19.8 g 17.82 g 28 %
nasycené 10.6 g 9.54 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 10.7 g 9.63 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sortimentů obchodů přibývají rostlinné alternativy - ALE...

A díky navyšujícímu se počtu příznivců alternativního stravování dnes není…

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?