Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hurvínkův Kepuč

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KAND, s. r. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593861810021
Data ze dne: 21. 11. 2019



Popis

kand-Hurvínkův kepuč. Kečup jemný. Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové.

Složení

  • pitná voda
  • rajčatový protlak
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • jedlá sůl
  • extrakt koření
  • přírodní aroma

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení 150g rajčat na 100g výrobku(1) obsahuje škrob (-5) -4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
310 g
% DDD
Energie 91 kcal 282 kcal 4 %
380 kJ 1178 kJ
Bílkoviny 1.1 g 3.41 g 2 %
Sacharidy 21 g 65.1 g 23 %
z toho cukry 15 g 46.5 g
Tuky 0.1 g 0.31 g 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 3.72 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 148 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?