Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Otma Gurmán Jemný kečup

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: OTMA-Sloko s.r.o.
Dodavatel: Hame Slovakia spol. s.r.o.
EAN: 8594001030095
Data ze dne: 24. 6. 2019


bez lepku

Popis

Zpracovaná zelenina. Zeleninový protlak s podílem přidaného cukru. Sterilováno. Bez zahušťovadel a přídatných látek.

Složení

  • voda
  • zahuštěný rajčatový protlak - 240 g rajčat na 100 g kečupu
  • cukr
  • škrobový sirup
  • cibulový protlak
  • sůl
  • Ocet
  • Koření a výtažky koření

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy, Klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení 240g rajčat na 100g výrobku(3) obsahuje škrob (-5) -2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
310 g
% DDD
Energie 152 kcal 472 kcal 7 %
637 kJ 1974.7 kJ
Bílkoviny 1.6 g 4.96 g 2 %
Sacharidy 34.4 g 106.64 g 38 %
z toho cukry 31.2 g 96.72 g
Tuky 0.7 g 2.17 g 1 %
nasycené 0.2 g 0.62 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 5.27 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?