Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása s lískovými ořechy

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007481907
Data ze dne: 7. 2. 2021


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 140 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • lískové ořechy - 5%
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • maltodextrin
  • inulín
  • rostlinná vláknina
  • dextróza
  • koření
  • červená řepa prášek
  • aroma
  • extrakty koření
  • startovací kultura mikroorganismů
  • vepřové střívko

Alergeny

  • stopy arašídů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 140g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 511 kcal 1 021 kcal 25 %
2136 kJ 4272 kJ
Bílkoviny 20 g 40 g 31 %
Sacharidy 1.2 g 2.4 g 1 %
z toho cukry 0.6 g 1.2 g
Tuky 48 g 96 g 69 %
nasycené 16 g 32 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Blíží se Mikuláš se svou nadílkou...

Nevíte si rady, co bude letos balíček pro vaše děti obsahovat? Laciným…

Nejčastější alimentární onemocnění v ČR!

Kampylobakterióza už 15 let patří mezi nejčastěji se vyskytující infekční…

Je libo zvěřinu?

Za jakých pravidel se může dostat zvěřina na talíř českého spotřebitele?
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?