Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mangalica klobása

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ISTERMEAT a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588005739399
Data ze dne: 18. 12. 2020


bez lepku bez laktózy

Popis

Trvanlivý tepelně opracovaný uzený masový výrobek. Na 100 g výrobku bylo použito 108 g vepřového a 30 g hovězího masa.

Složení

  • vepřové maso - mangalica
  • hovězí maso
  • vepřový tuk
  • jedlá sůl
  • koření
  • - paprika sladká
  • - paprika sladká mletá
  • - pepř černý mletý
  • extrakty koření
  • dextróza
  • vepřová bílkovina
  • česnek

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 138g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
280 g
% DDD
Energie 489 kcal 1 370 kcal 24 %
2047 kJ 5731.6 kJ
Bílkoviny 23.3 g 65.24 g 36 %
Sacharidy 2.5 g 7 g 3 %
z toho cukry 0.5 g 1.4 g
Tuky 43.5 g 121.8 g 62 %
nasycené 18 g 50.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.1 g 8.68 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?