Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mangalica klobása

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ISTERMEAT a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588005739399
Data ze dne: 18. 12. 2020


bez lepku bez laktózy

Popis

Trvanlivý tepelně opracovaný uzený masový výrobek. Na 100 g výrobku bylo použito 108 g vepřového a 30 g hovězího masa.

Složení

  • vepřové maso - mangalica
  • hovězí maso
  • vepřový tuk
  • jedlá sůl
  • koření
  • - paprika sladká
  • - paprika sladká mletá
  • - pepř černý mletý
  • extrakty koření
  • dextróza
  • vepřová bílkovina
  • česnek

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 138g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
280 g
% DDD
Energie 489 kcal 1 370 kcal 24 %
2047 kJ 5731.6 kJ
Bílkoviny 23.3 g 65.24 g 36 %
Sacharidy 2.5 g 7 g 3 %
z toho cukry 0.5 g 1.4 g
Tuky 43.5 g 121.8 g 62 %
nasycené 18 g 50.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.1 g 8.68 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?