Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sol Mar Chorizo extra dulce klobása

12
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Grupo Empresarial Palacios Alimentacio, S.A.U.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20879730
Data ze dne: 15. 7. 2019


bez lepku

Popis

Chorizo extra. Španělská papriková klobása. Masný výrobek trvanlivý, fermentovaný. S mléčnou bílkovinou. Bez lepku. 100 g klobásy bylo vyrobeno ze 154 g vepřového masa.

Složení

  • vepřové maso
  • sušená paprika
  • jedlá sůl
  • láktoza
  • sušené odstředěné mléko
  • cukr
  • koření
  • dextróza
  • česnek
  • kouřové aroma
  • startovací kultury
  • vepřové střívko

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 4 dusitany hodnoceny jinak -3
Konkrétní požadavky na složení 158g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 462 kcal 462 kcal 22 %
1932 kJ 1932 kJ
Bílkoviny 24.9 g 24.9 g 38 %
Sacharidy 3.8 g 3.8 g 4 %
z toho cukry 3.8 g 3.8 g
Tuky 38.5 g 38.5 g 55 %
nasycené 15.5 g 15.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.67 g 3.67 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nebojte se drůbežího masa a vajec!

Vysocepatogenní ptačí chřipka se sice šíří Evropou, ale kromě zdražování z…

Givtí pomocník

Proměňte vaše každodenní nákupy na internetu v dobrý skutek. Vás to nic nestojí…

Máte rádi utopence?

Domácí nebo kupované? Ať tak či tak, tak vždy záleží nejen na kvalitě uzeniny,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?