Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Giana půlené švestky

Údaje o potravině

Hmotnost: 680 g
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Bulharsko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: GASTON, spol. s.r.o.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 20.2.2018
Čárový kód EAN: 8594012796997
Obaly: GL Sklo
80 Čteme etikety za vás



Popis

Švestky ve sladkém nálevu

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
680 g
% DDD
Energie 80 kcal 544 kcal 4 %
335 kJ 2278 kJ
Bílkoviny 0.5 g 3.4 g 1 %
Sacharidy 20 g 136 g 22 %
z toho cukry 18.6 g 126.48 g
Tuky 0 g 0 g 0 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.612 g

Složení

  • švestky půlené
  • pitná voda
  • cukr

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Bulharsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…

Omezení prodeje energy drinků?

V některých zemích v obchodech neprodají energy drinky dětem a mladistvým.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?