Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ryby - koření na ryby

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MÄSPOMA spol. s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588002863219
Data ze dne: 25. 7. 2018



Popis

Směs koření na ryby

Složení

  • petrželová nať
  • kurkuma
  • šalvěj
  • hořčice
  • fenikl
  • chilli
  • bobkový list
  • kmín
  • kopr
  • pastinák
  • jedlá sůl - 36%
  • kukuřičný škrob
  • černý pepř
  • citronová kůra
  • sladká paprika
  • mrkev
  • cukr
  • česnek
  • cibule
  • koriandr

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy lupiny (vlčího bobu)
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
30 g
% DDD
Energie 248 kcal 74 kcal 12 %
1038 kJ 311.4 kJ
Bílkoviny 7.5 g 2.25 g 12 %
Sacharidy 45.9 g 13.77 g 51 %
z toho cukry 13.9 g 4.17 g
Tuky 4.7 g 1.41 g 7 %
nasycené 0.6 g 0.18 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 33.1 g 9.93 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?