Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bílkové krekry Low Carb

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mižovová Anna
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588005072212
Data ze dne: 2. 10. 2019



Popis

krekry

Složení

  • slunečnice
  • ovesné vločky
  • pšeničný lepek
  • sezam
  • sušený glukózový sirup
  • pšeničné klíčky
  • palmový tuk
  • mléčná bílkovina
  • mléčný protein
  • pšeničný škrob
  • pražená ječmenná sladová mouka
  • řepkový olej
  • hroznový cukr
  • žitný sušený kvas
  • sůl
  • výtažek z hrozna

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 497 kcal 497 kcal 24 %
2079 kJ 2079 kJ
Bílkoviny 28.5 g 28.5 g 44 %
Sacharidy 17.2 g 17.2 g 19 %
z toho cukry 4.2 g 4.2 g
Tuky 33.2 g 33.2 g 47 %
nasycené 5.37 g 5.37 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 13.4 g 13.4 g
Sůl 1 g 1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?