Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zákys - černý rybíz

27 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: AGRO-LA, spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594004774446
Data ze dne: 26. 10. 2017



Popis

Zákys - černý rybíz

Složení

  • mléko plnotučné
  • ovocná složka - 12%
  • - cukr
  • - černý rybíz
  • - koncentrát z černého rybízu - 22%
  • - jablečné pyré - 8%
  • - koncentrát z mrkve
  • - koncentrát z ibišku
  • - přírodní aroma
  • mléčné kultury

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje příprodní aroma 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
330 g
% DDD
Energie 88 kcal 292 kcal 4 %
370 kJ 1221 kJ
Bílkoviny 2.9 g 9.57 g 4 %
Sacharidy 11 g 36.3 g 12 %
z toho cukry 11 g 36.3 g
Tuky 3.4 g 11.22 g 5 %
nasycené 2.3 g 7.59 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.33 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 110 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Spolehlivost kombinovaných chladniček - mezinárodní průzkum

Která značka chladniček je nejspolehlivější a nejdéle vydrží? S jakými problémy…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?