Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vlašský salát

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Gastro Menu Express a.s.
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 8595190708536
Data ze dne: 2. 1. 2019



Popis

lahůdkový salát

Složení

  • - pitná voda
  • - okurky - 40%
  • - mrkev - 35%
  • - celer - 15%
  • - hrách - 10%
  • - pitná voda
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • hořčice
  • sterilovaná zelenina - 20%
  • - hořčičné semínko
  • - ocet kvasný lihový
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • cukr
  • koření
  • majóneza
  • - vepřové maso
  • - pitná voda
  • - vepřové kůže
  • - bramborový škrob
  • - česnek
  • - jedlá sůl
  • lahůdkový salám - 26%
  • - řepkový olej
  • - pitná voda
  • - sušené vaječné žloutky
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • brambory vařené - 25%

Alergeny

  • celer
  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 dusitany hodnoceny jinak -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 241 kcal 361 kcal 12 %
1008 kJ 1512 kJ
Bílkoviny 4 g 6 g 6 %
Sacharidy 8.4 g 12.6 g 9 %
z toho cukry 4 g 6 g
Tuky 22 g 33 g 31 %
nasycené 2.8 g 4.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 2.7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Změna v potravinovém právu?

2. 5. 2021 začíná platit novela zákona o potravinách a tabákových výrobcích.…

Výzva k zavedení Nutri-Score v Evropě

Evropští vědci podepsali „Výzvu k zavedení Nutri-Score v Evropě“. Tedy dle nich…

Strategie bezpečnosti potravin do roku 2030

Posílení bezpečnosti i kontrolního systému, vzdělávání spotřebitelů a otázky…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?