Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušené maso

15
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Indiana s.r.o.
EAN: 8594055300250
Data ze dne: 8. 12. 2020


bez lepku

Popis

Sušené maso - hovězí uzené. Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Indiana Jerky. 100 g Jerky je vrobeno z 240 g masa.

Složení

  • hovězí maso
  • jedlá sůl z mrtvého moře
  • cukr
  • bílkovinný sójový hydrolyzát
  • kvasnicový extrakt
  • vinný ocet
  • dextróza
  • pepř
  • aroma
  • kouřové aroma
  • česnek

Alergeny

  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 240g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
25 g
% DDD
Energie 308 kcal 77 kcal 15 %
1290 kJ 322.5 kJ
Bílkoviny 46 g 11.5 g 71 %
Sacharidy 9 g 2.25 g 10 %
z toho cukry 4 g 1 g
Tuky 7 g 1.75 g 10 %
nasycené 3 g 0.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4 g 1 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin
  • SE SNÍŽENÝM OBSAHEM CUKRŮ

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?