Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pachollík

-5
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Ehrmann Praha s.r.o.
EAN: 4002971477108
Data ze dne: 18. 5. 2018



Popis

Lískooříškový, čokoládový dezert

Složení

  • mléko plnotučné - 65%
  • smetana - 15%
  • cukr
  • výrobky ze syrovátky
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • lískooříšková pasta - 0,5%
  • čokoláda - 0,5%
  • - cukr
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • - mléko odstředěné
  • - aroma
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
90 g
% DDD
Energie 152 kcal 136 kcal 7 %
634 kJ 570.6 kJ
Bílkoviny 2.9 g 2.61 g 4 %
Sacharidy 17 g 15.3 g 19 %
z toho cukry 14 g 12.6 g
Tuky 8 g 7.2 g 11 %
nasycené 5.3 g 4.77 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.18 g 0.162 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…

Z plevele jídlo na talíř

Kopřivy možná budeme jednou nejen běžně jíst, ale i oblékat.
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?