Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Acidko meruňka-kurkuma

10
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002522818
Data ze dne: 4. 2. 2022



Popis

Zakysané mléko s kulturou Lactobacillus acidophilus. S přídavkem vitamínů A a D.

Složení

  • mléko
  • ochucující složka - 16%
  • - cukr
  • - voda
  • - meruňkové pyré - 10,4%
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - kurkuma - 0,5%
  • - aroma
  • smetanová kultura
  • kultura Lactobacillus acidophilus
  • vitaminy a minerály dle tabulky

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
450 g
% DDD
Energie 69 kcal 312 kcal 3 %
290 kJ 1305 kJ
Bílkoviny 2.9 g 13.05 g 4 %
Sacharidy 12 g 54 g 13 %
z toho cukry 12 g 54 g
Tuky 0.9 g 4.05 g 1 %
nasycené 0.5 g 2.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.13 g 0.585 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vitamín A 120 μg 800 μg
vitamin D 0.75 μg 5 μg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?