Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Jogurtový nápoj jahodový

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Rajo, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002536396
Data ze dne: 18. 10. 2018



Popis

Jogurtový nápoj s kulturou Bifidobacterium

Složení

  • mléko
  • ovocná složka - 20%
  • - cukr
  • - jahody - 33%
  • - jahodové pyré - 15%
  • - lesní jahody - 2%
  • - koncentrát z černé mrkve
  • mléčné bílkoviny
  • jogurtová kultura
  • probiotická kultura Bifidobacterium

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 20% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
330 g
% DDD
Energie 76 kcal 251 kcal 4 %
318 kJ 1049.4 kJ
Bílkoviny 2.8 g 9.24 g 4 %
Sacharidy 14 g 46.2 g 16 %
z toho cukry 13 g 42.9 g
Tuky 0.8 g 2.64 g 1 %
nasycené 0.4 g 1.32 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.3 g 0.99 g
Sůl 0.13 g 0.429 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?