Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Jogurtový nápoj s vanilkou Bourbon

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002519139
Data ze dne: 28. 1. 2020



Popis

S kulturou Bifidopacterium sp.

Složení

  • ochucující složka - 20%
  • - cukr
  • - voda
  • - výtažek z vanilkových strukou Bourbon - 1,1%
  • barvící koncentrát z mrkve
  • koncentrát z citronové šťávy
  • mléčné bílkoviny
  • jogurtová kultura
  • kultura Bifidobacterium

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 74 kcal 186 kcal 4 %
311 kJ 777.5 kJ
Bílkoviny 2.7 g 6.75 g 4 %
Sacharidy 14 g 35 g 16 %
z toho cukry 14 g 35 g
Tuky 0.7 g 1.75 g 1 %
nasycené 0.4 g 1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.2 g 0.5 g
Sůl 0.13 g 0.325 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?