Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýže mléčná - Jablko se skořicí

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Kunín, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594002787028
Data ze dne: 19. 7. 2020



Popis

mléčný produkt ochucený

Složení

  • - skořice - 0,13%
  • jedlá sůl
  • aroma
  • sušená syrovátka
  • glukóza
  • smetana
  • cukr
  • rýže - 7,7%
  • mléko - 67%
  • - přírodní aroma
  • - modifikovaný kukuřičný škrob - zahušťovadla
  • - jablečná šťáva z koncentrátu - 10%
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - cukr
  • - jablka - 30%
  • jablečná složka - 17%

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 118 kcal 207 kcal 6 %
495 kJ 866.25 kJ
Bílkoviny 2 g 3.5 g 3 %
Sacharidy 20 g 35 g 22 %
z toho cukry 13 g 22.75 g
Tuky 2 g 3.5 g 3 %
nasycené 2 g 3.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?