Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zákys z jižních Čech vanilkový

27 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: AGRO-LA, spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594004773036
Data ze dne: 7. 3. 2019



Popis

Vlastní mléčné kultury, mléko bez konzervantů, příchuť vanilka

Složení

  • homogenizované plnotučné mléko
  • vanilková složka - 12 %
  • - cukr
  • - voda
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - přírodní vanilkové aroma
  • - extrakt z karotky
  • - drcený vanilkový lusk
  • - vanilkový extrakt
  • mléčné kultury

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa, Český výrobek 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
330 g
% DDD
Energie 21 kcal 69 kcal 1 %
88 kJ 290.4 kJ
Bílkoviny 2.9 g 9.57 g 4 %
Sacharidy 11 g 36.3 g 12 %
z toho cukry 11 g 36.3 g
Tuky 3.4 g 11.22 g 5 %
nasycené 2.3 g 7.59 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.33 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 110 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?