Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pizza Quattro formaggi

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: FrostFood a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595607201018
Data ze dne: 13. 11. 2020



Popis

Pizza Quattro formaggi hluboce zmrazená

Složení

  • sýr čedar - 4,1%
  • ječný slad
  • česnek
  • bazalka
  • pekařské droždí
  • cukr
  • jedlá sůl
  • sýr Niva - 2,9%
  • řepkový olej
  • - syřidlo
  • - mlékárenské kultury
  • - jedlá sůl
  • - mléko
  • pšeničná mouka
  • - syřidlo
  • - mlékárenské kultury
  • - jedlá sůl
  • - mléko
  • sýr ementál - 7%
  • sýr Mozzarella - 17,1%
  • pitná voda
  • - Oregano
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - rajčata drcená
  • rajčatová omáčka - 16,3%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
340 g
% DDD
Energie 261 kcal 886 kcal 13 %
1090 kJ 3706 kJ
Bílkoviny 11 g 37.4 g 17 %
Sacharidy 32 g 108.8 g 36 %
z toho cukry 1.7 g 5.78 g
Tuky 9.8 g 33.32 g 14 %
nasycené 4.6 g 15.64 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 4.76 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kontaminace čerstvého mléka!

Riziko z potravin Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného do PET lahví…

Pozitivní zprávy

Chceme lidi naučit nakupovat vždy ty nejkvalitnější potraviny...hlavní moto…

Jak na šunku v obchodě?

Chcete vybrat šunku s nejvyšším podílem masa? Zas tak složité to není, jen je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?