Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pizza špenát

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Freiberger Lebensmittel GmbH
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4063367008894
Data ze dne: 21. 11. 2023



Popis

Pizza předpečená v kamenné peci se španátem a sýrem eidam a mozzarella.

Složení

  • sýr ementál
  • pšeničná bílkovina
  • koření
  • dextróza
  • bylinky
  • česnek
  • pšeničný škrob
  • bramborový škrob
  • cukr
  • pšeničná mouka
  • jedlá sůl
  • pekařské droždí
  • řepkový olej
  • sýr mozzarella - 7,3%
  • sýr eidam - 7,3%
  • pitná voda
  • špenát - 20%
  • rajčatový protlak

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy celeru


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
390 g
% DDD
Energie 186 kcal 727 kcal 9 %
780 kJ 3042 kJ
Bílkoviny 8.1 g 31.59 g 12 %
Sacharidy 24 g 93.6 g 27 %
z toho cukry 3.4 g 13.26 g
Tuky 5.9 g 23.01 g 8 %
nasycené 2.3 g 8.97 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.4 g 9.36 g
Sůl 0.7 g 2.73 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?