Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pizza špenátová

3
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Dr. Oetker s.r.o.
EAN: 4001724034018
Data ze dne: 20. 6. 2020



Popis

Pizza bohatě obložená rajčaty, špenáte a sýrem na tenkém, křupavém těstě. Hluboce zmražena.

Složení

  • pšeničná mouka
  • pasírovaná rajčata - 24%
  • špenát - 20%
  • sýr - 14%
  • - mozzarella
  • - eidam
  • řepkový olej
  • voda
  • pekařské droždí
  • jedlá sůl
  • cukr
  • modifikovný škrob
  • česnek
  • hydrolizovaná rostlinná bílkovina
  • maltodextrin
  • kayenský pepř
  • karamelizovaný cukr

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
390 g
% DDD
Energie 220 kcal 858 kcal 11 %
920 kJ 3588 kJ
Bílkoviny 7.1 g 27.69 g 11 %
Sacharidy 21 g 81.9 g 23 %
z toho cukry 2.4 g 9.36 g
Tuky 11 g 42.9 g 16 %
nasycené 2.8 g 10.92 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.9 g 7.41 g
Sůl 0.96 g 3.744 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?