Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mylord Aljašská treska

Údaje o potravině

Hmotnost: 300 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Rigoserv s.r.o.
Dodavatel: EURO FRIGO Praha spol. s r.o
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 12.4.2019
Čárový kód EAN: 5585091236286
0 Čteme etikety za vás



Popis

Hluboce zmrazené. Zmrazeno na moři ihned po ulovení. lovena FAO81

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

  • filé z Aljašské tresky - FAO 81; tažné sítě

Alergeny

  • ryby


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?