Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapékané Müsli s jahodami

13
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BONAVITA, spol. s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 9.9.2016



Popis

Zapékané müsli s mrazem sušenými jahodami.

Složení

  • ovesné vločky
  • cukr
  • palmový olej
  • cereální extrudát
  • - pšeničná mouka
  • - rýžová mouka
  • - cukr
  • - kukuřičná krupice
  • - kukuřičný škrob
  • - ovesná mouka
  • pšeničné vločky
  • glukózový sirup
  • jahody - zbavené vody vymražením, 1,2%
  • aroma - jahodové
  • rostlinný extrakt - z Origanum Vulgare

Alergeny

  • arašídy
  • mléko, mléčné složky
  • sezam
  • soja
  • suché skořápkové plody
  • obiloviny obsahující lepek
  • laktóza


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) - neuvedeno - 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
30 g
% DDD
Energie 455 kcal 137 kcal 22 %
1905 kJ 571.5 kJ
Bílkoviny 7.6 g 2.28 g 12 %
Sacharidy 68 g 20.4 g 76 %
z toho cukry 21 g 6.3 g
Tuky 16 g 4.8 g 23 %
nasycené 6.1 g 1.83 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kontaminanty v potravinovém řetězci

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) a v překladu Ministerstvo…

V hledáčku vegetariánské a veganské výrobky

Módní vlny "VEGE" jste si určitě všimli. Ale jsou skutečně v obchodních sítích…

Káva a jak se hodnotí její kvalita

Populární nápoj, který patří k těm nejvíce konzumovaným u nás i ve světě. Káva.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?