Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Solčanka zeleninové ochucovadlo

18
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vladimír Švajlen-Solčanka
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588000304349
Data ze dne: 14. 11. 2018



Popis

ochucovadlo

Složení

  • mořská sůl - 70%
  • sušená zelenina - 19%
  • - mrkev
  • - pastinák
  • - petržel
  • - celer
  • - cibule
  • - brambory
  • - kukuřičný škrob
  • sacharóza - 8%
  • sušené byliny v různém poměru
  • - dobromysl
  • - libeček
  • - saturejka
  • - bazalka
  • - mateřídouška
  • - meduňka
  • - tymián
  • - petrželová nať
  • - celerová nať

Alergeny

  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 128 kcal 1 279 kcal 6 %
535 kJ 5350 kJ
Bílkoviny 1.64 g 16.4 g 3 %
Sacharidy 29.5 g 295 g 33 %
z toho cukry 10.7 g 107 g
Tuky 0.13 g 1.3 g 0 %
nasycené 0.1 g 1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 68.09 g 680.9 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?