Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bryndza plnotučná

Údaje o potravině

Hmotnost: neuvedeno
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Agrofarma, spol. s r.o. Červený Kameň
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 13.6.2018
Čárový kód EAN: 8586001301534
267 Čteme etikety za vás



Popis

Skladovaný ovčí sýr

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 267 kcal 0 kcal 13 %
1117 kJ 0 kJ
Bílkoviny 16 g 0 g 25 %
Sacharidy 0.5 g 0 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0 g
Tuky 23 g 0 g 33 %
nasycené 17 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 0 g

Složení

  • skladovaný ovčí sýr - 50%
  • kravský hrudkový sýr
  • pitná voda
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 13.03.2019 - 23:15
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

anonymní uživatel | 13.02.2019 - 09:10
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?