Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pilos brynza

Údaje o potravině

Hmotnost: 125 g
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 24.4.2017
Čárový kód EAN: 20383350
291 Čteme etikety za vás



Popis

Sýr z ovčího a kravského mléka

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 291 kcal 364 kcal 14 %
1219 kJ 1523.75 kJ
Bílkoviny 18.8 g 23.5 g 29 %
Sacharidy 2.3 g 2.875 g 3 %
z toho cukry 0.1 g 0.125 g
Tuky 23.3 g 29.125 g 33 %
nasycené 14.1 g 17.625 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.91 g 2.3875 g

Složení

  • ovčí sýr
  • kravský hrudkový sýr
  • pitná voda
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?