Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zázrivské tyčinky bylinkové

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: Slovensko
Výrobce: Syrmix Zázrivá, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2609179001023
Data ze dne: 14. 7. 2025



Popis

Slaný pařený sýr s příchutí. Poloměkký, nezrající, středně tučný. Tuk v sušině nejméně 25 % hmotnosti. Sušina nejméně 40 % hmotnosti. Skladujte při teplotě do 6 °C. Vákuovo baleno.

Složení

  • sýr
  • sůl jedlá - max. 4,5 %
  • směs koření
  • - česnek
  • - sůl
  • - koření
  • - pažitka
  • - petržel

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
102 g
% DDD
Energie 256 kcal 261 kcal 12 %
1070 kJ 1091.4 kJ
Bílkoviny 25.8 g 26.316 g 40 %
Sacharidy 1.9 g 1.938 g 2 %
z toho cukry 0.1 g 0.102 g
Tuky 16.2 g 16.524 g 23 %
nasycené 11.4 g 11.628 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 3.06 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Superpotraviny z české kuchyně: skryté poklady běžných surovin

Zapomeňte na předražené exotické bobule a prášky, jejichž účinky jsou často jen…

Černé olivy pod drobnohledem: barva, sůl a (ne)čekané železo 

Černé olivy, oblíbená součást mnoha pokrmů, skrývají za svou barvou a chutí…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?